Op zoek naar
een tekenaar
brandveiligheid?
CAD-Tekenaar.com

Vertel ons wat je nodig hebt en wij gaan op basis van no cure no pay op zoek naar jouw tekenaar. Een tekenaar kan al binnen een week voor je aan de slag zijn.

 • In 5 minuten een prijsopgave
 • +20 brandspecialisten staan klaar
 • Géén aparte kosten
Auodesk AutocadAriseHealth logoOE logoThe Paak logo2020INC logoAriseHealth logoPipelinx.co logo

Vrijheid

 • Maximale flexibiliteit
 • Jij bepaalt zelf welke tekenaar
 • Je aanvraag is kosteloos en vrijblijvend

Duidelijkheid

 • Direct een prijs in de mail
 • Werken volgens wet DBA
 • Géén aparte kosten voor onze dienstverlening

Maatwerk

 • Ervaren tekenaars
 • Alles conform regelgeving
 • Persoonlijke lay out

# Geen one size fits all
CAD-Tekenaar.com

Altijd een persoonlijke
lay out

Altijd een persoonlijke
lay out

Je wil niet alleen voldoen aan de veiligheidsvoorschriften, maar ook de ontruimingsplattegronden laten opvallen en aansluiten bij de uitstraling van uw pand. Dit kan met een gepersonaliseerde lay-out voor uw brandveiligheid tekening.

Een gepersonaliseerde plattegrond kan worden voorzien van jouw bedrijfslogo, kleurenschema en zelfs een gedetailleerde plattegrond van jouw pand. Dit zorgt niet alleen voor een herkenbare uitstraling, maar kan ook de herkenbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de plattegrond verbeteren.

-->> Lees meer-->> Lees meer
Vind direct een tekenaar

# Pure bemiddeling
CAD-Tekenaar.com

Ons werkmodel

Ons werkmodel

Bij CAD-Tekenaar.com werken we op basis van pure bemiddeling. We zoeken de juiste kandidaat bij de opdracht en laten het maken van de zakelijk afspraken over aan de opdrachtgever en zelfstandige.

Je doet direct zaken met de tekenaar.
Prijsafspraken, werkafspraken en voorwaarden bespreek je direct met de zelfstandige. Je ontvangt alleen de factuur van de tekenaar geen extra kosten voor onze bemiddeling.

Duidelijk en overzichtelijk werken via CAD-Tekenaar.com.

Aan de zijlijn zijn wij betrokken om te ondersteunen of adviseren. In de praktijk betekent dit we een overeenkomst van bemiddeling aan gaan met opdrachtgevers.

We werken niet op basis van doorleen-, uitleen- of andere uitzend- of detacheringconstructies. Hierdoor kunnen wij ons blijven focussen op waar we goed in zijn; het beheren van van een kwalitief sterk en divers netwerk van zelfstandigen en het doen van acquisitie naar mooie opdrachten.


Bij CAD-Tekenaar.com geloven we in maatwerk en persoonlijke aandacht voor onze klanten. Onze ervaren CAD tekenaars staan voor je klaar om je technische tekeningen te maken volgens jouw specifieke wensen en eisen.

Bij ons aangesloten tekenaars werken met de nieuwste software en technieken om nauwkeurige en gedetailleerde tekeningen te maken, of het nu gaat om 2D-tekeningen of 3D-modellen. Onze tekenaars denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw project.

Bij CAD-Tekenaar.com hanteren we scherpe tarieven en bieden we een snelle doorlooptijd, zodat je verzekerd bent van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Of u nu een enkele tekening nodig heeft of meerdere tekeningen voor een groter project, bij ons bent u aan het juiste adres.

Kortom, bij CAD-Tekenaar.com krijgt je persoonlijke aandacht en maatwerk oplossingen van ervaren CAD-tekenaars voor jouw technische tekeningen.

Vind direct een tekenaar

# meer dan 200 tekenaars
CAD-Tekenaar.com

Tekenaars in heel Nederland

Bij CAD-Tekenaar.com bieden we landelijk onze diensten aan als betrouwbare partner voor het maken van technische tekeningen. Of je nu in Groningen, Maastricht of ergens daartussenin gevestigd bent, bij ons vindt je ervaren CAD-tekenaars die klaar staan om jouw project tot een succes te maken.

Wij hebben een groot team van meer dan 200 tekenaars verspreid over heel Nederland, waardoor we grootschalige projecten aankunnen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Kortom, bij CAD-Tekenaar.com vindt u een landelijk aanbod van ervaren CAD tekenaars die maatwerk oplossingen bieden voor jouw technische tekeningen.

Vind jouw tekenaar

Meer informatie

Voor vragen, documenten, algemene voorwaarden of bijvoorbeeld instructiefilmpjes kun je terecht op onze support pagina.

CAD-Tekenaar.com support