CAD-Tekenaars vanaf € 50,- per uur

> laat via dit formulier je zoekprofiel weten en
we nemen telefonisch contact met je op
> of neem direct contact op via 033 369 0243
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Samenwerken staat bovenaan

Voor onze acquisitie en marketing activiteiten brengen wij een standaard start provisie in rekening. Deze 15% wordt berekend over het bruto bedrag dat is gefactureerd aan de opdrachtgever. Voor deze commissie werken wij hard om meer opdrachten binnen te krijgen, meer naamsbekendheid te krijgen en zo meer tekenaars aan het werk te krijgen. Dat doen we samen en met een eerlijke samenwerking gaan wij groeien naar een organisatie die bekend staat bij de opdrachtgevers.

Meer omzet, minder afdracht

Om deze samenwerking nog meer kracht bij te zetten willen wij tekenaars belonen voor hun inzet. Want door de inzet van de tekenaars kunnen wij groeien en groeien de tekenaars. Deze beloning vindt plaats door een jaarlijkse bonus.

Bepaal je eigen jaarlijks bonus!

Voor opdrachten via CAD-Tekenaar.com wordt een commissie gerekend door CAD-Tekenaar.com van 15%. Aan het einde van het kalender jaar zal CAD-Tekenaar.com een overzicht maken van het totaalbedrag dat is betaald door jou door voor elke opdracht commissie af te dragen. Hoe meer je hebt afgedragen hoe hoger je bonus!

Hoe haal je meer omzet, en ontvang je een hogere bonus?

Bij je bestaande opdrachtgever verkoop je meer

Wanneer je lekker en goed aan het werk bent bij je opdrachtgever ben je in de positie om meer te verkopen. Je relatie met je opdrachtgever wordt beter en hij wordt een belangrijke relatie. Hij gunt je meer werk maar ook jij bent haast verplicht je goede relatie te helpen met extra klussen of hem te attenderen op verbeteringen. Met het opbouwen van deze relatie, met het goed adviseren van je opdrachtgever en het genereren van extra opdrachten creëer je meer omzet. Let hier altijd goed op of jouw advies ook daadwerkelijk je relatie helpt of enkel jouzelf meer omzet genereert, blijf te allen tijde integer en stel het belang van je opdrachtgever voorop.

Is je uurprijs nog actueel?

Controleer eens per jaar of je uurtarief zoals je aan het begin hebt opgesteld nog wel actueel is.
2 belangrijke factoren zijn; 

* ’Zijn je kosten nog hetzelfde?’ en 
* ’Komen je werkzaamheden nog overeen met het uurtarief?’


Tijden veranderen en dus je uurtarief ook. Heb je inflatie berekend de afgelopen jaren, volg je een studie om je relatie beter te kunnen bedienen of zijn de vaste lasten simpelweg omhoog gegaan? Zorg dan dat je uurtarief meegroeit zodat je niet na een paar jaar te kort komt.Ook veranderd je expertise naarmate je langher werkt. Misschien voer je werkzaamheden na een jaar of 3 uit op het niveau van een senior terwijl je uurtarief nog berekend is als junior tekenaar. Controleer jaarlijks of uurtarief nog overeenkomt met het type werkzaamheden dat je uitvoert en vraag andere tekenaars wat zij berekenen. Ook wij van CAD-Tekenaar.com kunnen je hierbij helpen.